Mail ons

Industrievloeren

ABC Milieu en Infra is een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf in de aanleg, reparatie en onderhoud aan en van industrievloeren. ABC Milieu en Infra biedt met de industrievloeren de oplossing voor vloerapplicaties bij locaties waar een sterke en duurzame vloer vereist is. Het kan daarbij gaan om een vloer van hoogwaardige mechanische, thermische of chemische belasting of een combinatie hiervan.

Door de onafhankelijke samenwerking met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, is het mogelijk om elke vorm van beschadiging op alle type verhardingen te repareren of een passend industrie-vloersysteem toe te passen op elk type ondergrond.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om een kunstharsmortel, (rol)coating, troffel- of gietvloer, ABC Milieu en infra heeft alle mogelijkheden in huis om u de perfecte oplossing te bieden. De vloersystemen van ABC Milieu en Infra voldoen aan de wet en regelgeving omtrent HACCP en hygiëne, gekenmerkt door hun bijzonder lange levensduur, thermische en chemische resistentie met daarbij de benodigde antislip.

Alle vloeren zijn leverbaar in verschillende diktes en kleuren. Deze vloeren kunnen tevens onder certificaat aangelegd worden met de benodigde garantie. 

Toepassingsgebieden

Elke branche heeft verschillende specifieke eisen. Door ons breed scala aan producten kan ABC Milieu en Infra aan al uw vereisten voldoen, ongeacht de branche waarin u actief bent. Het kan hierbij gaan om vloeistofdicht/kerend, hygiëne(HACCP), veiligheid (met anti-slip).  ABC Milieu en infra biedt altijd de meest duurzame oplossingen op maat om ervoor te zorgen dat u, met minimale hinder, volgens alle reguleringen en wetten op een veilige, verantwoorde en effectieve manier uw werkzaamheden voort kunt zetten.

De voordelen:

  • De ABC industrievloeren zijn duurzaam, geen vloer-problematiek meer voor tientallen jaren
  • Mechanisch, thermisch en chemisch resistent en belastbaar
  • Snelle voortzetting van uw activiteiten met minimale hinder
  • Alle vormen en maten van anti-slip mogelijk
  • Voldoen aan hygiëne eisen (HACCP)
  • Ook uitvoerbaar in anti-statische varianten.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op →

ABC Milieu en Infra


© Copyright ABC Milieu en Infra - website: Van Dongen Design - Inloggen