/public/css/main.css/if elseif

Nieuws

Werkzaamheden Bedrijvenpark Esp

ABC Milieu en Infra heeft het parkeerterrein voor Bedrijventerrein Esp opgeleverd. De ondernemers op dit terrein kunnen nu gebruik maken van in totaal 350 parkeerplaatsen. Donderdag 30 november was de officiële opening van het parkeerterrein. 

   

 

Het straatwerk voor de 350 parkeerplaatsen van Bedrijvenpark Esp wordt volgende week afgerond, zodat er een start kan worden gemaakt met het afwerken van het terrein. Ook de lichtmasten worden binnenkort geplaatst.

    

    

 

ABC Milieu en Infra draagt zorg voor het aanleggen van 350 parkeerplaatsen. Het grondwerk zit er al bijna op. Het menggranulaat wordt verwerkt zodat er spoedig gestart kan worden met het straatwerk. 

    

    

 

De werkzaamheden voor het aanleggen van 350 parkeerplaatsen te Bedrijvenpark Esp in Eindhoven verlopen voorspoedig. De struiken ter hoogte van de inrit zijn verwijderd, de duiker is geplaatst en het terrein is in cunet afgegraven en geëgaliseerd onder profiel. Vandaag heeft ABC Milieu en Infra ook een begin gemaakt met het leggen van de elektrakabels. 

     

     

 

ABC Milieu en Infra is deze week begonnen met de eerste werkzaamheden voor het aanleggen van 350 parkeerplaatsen. De komende weken gaan we dit project actief uitvoeren zodat het Bedrijvenpark Esp hier in het najaar gebruik van kan gaan maken.