/public/css/main.css/if elseif

Nieuws

Vacature projectleider

ABC Milieu en Infra is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving. We willen verder groeien en zijn daarom op zoek naar een professionele en ambitieuze
 
Werkvoorbereider / aankomend projectleider (fulltime)
met bouwkundige en/of civieltechnische achtergrond
 
Functieomschrijving
In deze functie vorm je een belangrijke schakel tussen de interne organisatie en de klant. Je bent verantwoordelijk voor de diverse, naast elkaar lopende, projecten. Je maakt de planning, koopt de benodigde middelen in en zorgt dat alle projectgegevens en werkinstructes bij de juiste medewerkers, op de juiste projectlocaties terechtkomen. Daarnaast horen het maken van calculaties en offertes ook tot je werkzaamheden. 
 
Van de projecten die je begeleidt, houd je een projectadministratie bij, bewaak je de kosten, het aantal uren en het eventuele meerwerk. Na afronding van een project verzorg je de nacalculatie en facturatie.
 
Functieprofiel
-       HBO werk- en denkniveau 
-       Bouwtechnisch- en cijfermatig inzicht
-       Zelfstandig, stressbestendig, flexibel en resultaatgericht
-       Beheersing van de talen Nederlands en Engels
-       Rijbewijs B
 
Sollicitatie
Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV!
Stuur deze naar info@anbmilieueninfra.nl t.a.v. mevr. K. Hoenselaars, o.v.v. "vacature Werkvoorbereider / aankomend projectleider".