/public/css/main.css/if elseif

Nieuws

Vacature leerling / assistent applicateur

Ben je handig en heb je zin om iets nieuws te leren? Woon je in de omgeving van de driehoek Tiel-Arnhem-Veenendaal of in de driehoek Arnhem-Doetinchem-Zutphen?

Bedrijfsprofiel

ABC Milieu en Infra is een toonaangevend advies- en projectrealisatiebureau. Al ruim 35 jaar zijn we hét aanspreekpunt van o.a. bodembescherming, bedrijfsriolering, civiele en bouwkundige werken. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven in de (petro-) chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie, oliemaatschappijen, overheden, defensie, recycling en afvalverwerking. 

ABC Milieu en Infra is een organisatie met korte communicatielijnen en een informele no-nonsens cultuur. Met een jong team werken we samen in een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving

Je komt, samen met de voorman, op veel verschillende locaties in Nederland (soms België en Duitsland) en overaal draag jij je steentje bij aan een mooi eindresultaat, waar we trots op mogen zijn. We werken aan leuke projecten, zoals bijvoorbeeld de bedrijfsriolering. Ook leggen we regelmatig onder andere mooie grote coatingvoeren aan.

Functieprofiel

-     VMBO of gelijkwaardig

-     Rijbewijs B

-     Beheersing van de Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden

-     Een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid

-     Leuke gedreven en gepassioneerde collega's

-     Volop kansen om door te groeien

-     Een goed salaris

-     De moglijkheid om rijbewijs E te halen

-     Bijscholing en goede begeleiding

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken, stuur dan vandaag nog je sollicitatie! Stuur deze naar info@abcmilieueninfra.nl o.v.v. "vacature Leerling applicateur".


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.