/public/css/main.css/if elseif

Nieuws

Nieuws

Bezoek Maintenance NEXT! 9 tot en met 11 april Rotterdam Ahoy

Wij verwelkomen u graag op stand 2203 tijdens Maintenance Next 2019, het netwerkplatform voor industrieel onderhoud. Van 9 tot en met 11 april in Rotterdam Ahoy.

Start werkzaamheden Museumplein

ABC Milieu en Infra is gestart met het uit uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan de lichtlijn van het Museumplein in Amsterdam.

Het betreft een flinke opknapbeurt van de lichtlijn, welke door intensief gebruik beschadigd is geraakt. 

Vakbeurs Maintenance 2018

Wij kijken terug op een succesvolle deelname aan de vakbeurs Maintenance te Gorinchem en danken alle bezoekers van onze stand voor hun belangstelling.  

Werkzaamheden Bedrijvenpark Esp

ABC Milieu en Infra heeft het parkeerterrein voor Bedrijvenpark Esp opgeleverd. Donderdag 30 november was de officiële opening van het terrein. 

Start werkzaamheden Bedrijvenpark Esp

De huurovereenkomst tussen de gemeente Eindhoven en Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Esp is formeel ondertekend. Na de bouwvak zal ABC Milieu en Infra starten met de werkzaamheden voor het aanleggen van 350 parkeerplaatsen. De komende weken zullen we starten met de voorbereidende werkzaamheden. 

Vacature leerling / assistent applicateur

 

Wij zijn op zoek naar een leerling / assistent allround applicateur (fulltime)

Ben je handig en heb je zin om iets nieuws te leren? Woon je in de omgeving van de driehoek Tiel-Arnhem-Veenendaal of in de driehoek Arnhem-Doetinchem-Zutphen?

Stuur dan vandaag nog je sollicitatie!

BRL Certificering

ABC Milieu en Infra is trots op onze certificeringen      BRL 7711,  BRL7704 en BRL7701

Wij hebben de certificaten in ons bezit als toonbaar bewijs voor onze klanten dat we herstelwerkzaamheden uitvoeren volgens de strengste daaraan verbonden eisen. Met vertrouwen gaan we een samenwerking met u aan.

Vacature projectleider

We zijn op zoek naar een Werkvoorbereider / aankomend projectleider. Word jij onze nieuwe collega? Klik op lees meer voor de volledige functie omschrijving.